Hírek / Induló tanfolyamok / Akciók

Iratkozz be hozzánk időben a tavaszi beindulás előtt!

Iratkozz be most Early bird akció keretében autós illetve motoros kategóriáinkra:

Elérhető képzések: AM, A1, A2, A, B; BE, T, C, CE kategóriában

Áraink a vizsgák és az elsősegélynyújtó tanfolyam költségeit nem tartalmazzák!


Ajándékutalvány

Rendelj egyedi személyre szabott ajándékutalványt!

Érdeklődni lehet további információkról:

06/70-70-20085 és 06-70-850-9091


Támogatások

Állami támogatás igényelhető a B kategóriás jogosítványhoz!

Alapja: A Kormány 55/2018. (III. 23.) Korm. rendelete a közlekedési alapismeretek tanfolyam és vizsga díjához nyújtott támogatásról

Ki veheti igénybe:

A  támogatást az  a  magyar állampolgár vagy a  nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 39.  § (1)  bekezdés a) és c)–h)  pontjában meghatározott személy veheti igénybe, aki az  e  rendelet hatálybalépését követően letett sikeres közlekedési alapismeretek vizsga napján a 20. életévét még nem töltötte be.

2020 július 1-jétől már az a személy is igénybe veheti a támogatást a fenti feltételek mellett, aki a megjelölt időpontban, 2020. július 1-jét követően a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló törvény szerinti csecsemőgondozási díjban, gyermekgondozási díjban vagy a családok támogatásáról szóló törvény szerinti gyermekgondozást segítő ellátásban részesült.

Mértéke: a közlekedési alapismeretek tanfolyam díjának és a sikeres közlekedési alapismeretek vizsga igazgatási szolgáltatási díjának ténylegesen megfizetett összege, de legfeljebb 25 000 forint.

Igénylés módja: a  „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges közlekedési alapismeretek vizsga sikeres letétele napjától számított egy éven belül elektronikus űrlapon vagy formanyomtatványon kell benyújtani. A meghatározott határidő jogvesztő. Az állam a tanuló igénylésére téríti az összeget a tanuló bankszámlájára. Az igénylés költségmentes.

Iskolánk segít: A térítés igénylésének ügyintézésében. Nyomtatvány kitöltése, informácók rendelkezésre bocsátása.

Folyamatosan induló tanfolyamainkról érdeklődjetek!!

Részletek: Tanfolyamaink

Kapcsolat:

Pap Gábor: 06/70-433-0724

Barna Beatrix: 06/70-70-20085


Nálunk hamar autóra kerülhetsz!

Kibővült oktatógárdával, változatos autó és motortípusokkal várunk benneteket!

 Oktatóink hétköznapokon a délelőtti és kora délutáni órákban hamarabb állnak rendelkezésetekre. Gyakorlati órák elérhetőek hétköznapokon kora reggel, esténként illetve szabad és munkaszüneti napokon is!

Részletek a kategóriák leírásában.


KEDVEZMÉNYEINK:

Gyertek ketten az azonnali kedvezményért!

ÁLLANDÓ AKCIÓNK: Két tanuló egyidejű beiratkozása esetén mindkét tanulónak egyszeri 5 ezer forint kedvezmény a tanfolyam díjából. Figyelem! Minden akciós kedvezmény abban az esetben érvényes, ha a tanulói jogviszony sikeres forgalmi vizsgával zárul az iskolánál.

Részletfizetési lehetőségek:

Három részletben: elméleti tanfolyam díja – az első részlet; és a gyakorlati tanfolyam díja két részre osztva lehetséges.

Jogosítvány bővítés:

Kedvezőbb óraszámban és végösszegben meglévő jogosítvány bővítése is lehetséges!

Az aktuális információkat a jogosítvány bővítés oldalon találod meg.

Vissza a kezdőlapra