ONLINE REGISZTRÁCIÓ

1., Első lépésként itt a felületen szándékot nyilvánítasz arról, hogy szeretnél beíratkozni valamelyik kategóriás képzésünkre – az űrlap kitöltésével. Itt megadod az elérhetőségeidet, és lehetőséged van szkennelve elküldeni nekünk az okmányaidat ügyintézésre.

2., A megadott emailcímen jelentkezünk a részletekkel.  Megkapod a felnőttképzési szerződést, tanulói tájékoztatót, vállalási feltételeket és a motoros tanfolyam menetrendjét. A felnőttképzési szerződést kitöltve, aláírva és beszkennelve kérjük visszaküldeni az iskola emailcímére!

3., Információt küldünk ezután, hogyan tudsz utalni és mennyit szükséges. Ha E-learning formában szeretnéd a képzést, akkor az utalás beérkezése után a hiánytalan adatokkal elkészítjük a regisztrációdat. Fogsz kapni egy emailt az E-titán rendszerből, ahol neked be kell fejezned a regisztrációt a Te oldaladról, és el kell indítanod a tananyagot. Ha tantermi tanfolyamot szeretnél, akkor egyeztetünk a következő tantermi tanfolyamról. 

4., Ha végeztél az e-learning tananyaggal, és az átfogó teszt is sikeres volt a részedről, akkor le tudod tölteni a képzési igazolást a rendszerből. Ekkor be kell fáradj hozzánk vizsgaidőpontot egyeztetni.

Adataidat bizalmasan kezeljük, csak az autósiskola levelezésében érhető el email formájában. A honlapon nem tároljuk az adatokat! Lásd az adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon!