Motoros gyors jogosítvány[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Szerezz motoros jogosítványt EXPRESSZ ütemezésben!

Most lehetőséged nyílik, hogy gyorsabban juss hozzá az áhított kategóriádhoz!

Mit kínálunk ezért?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1291″ title=”Nem vársz túl sokáig!”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1292″ title=”Akár Lány vagy…”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1294″ title=”Akár Fiú….”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=”success”][/vc_message][vc_row][/vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text]

Expressz ütemezés információk:

Gyors, rugalmas ügyintézést kínálunk neked – nálunk bankkártyás fizetés, utalás is lehetséges

Minimum heti három alkalmat ajánlunk fel a vezetésre (alkalmanként két gyakorlati óra – 2*50 perc)

Előre koreografált menterend a részletekkel, hogy mindíg tisztában lehess a következő lépéssel!

Online regisztráció! – Személyes megjelenés szükséges egy alkalommal az elméleti vizsgára lejelentés előtt!

Hogyan zajlik mindez?

Első lépésként itt a felületen szándékot nyilvánítasz arról, hogy szeretnél beíratkozni valamelyik kategóriás képzésre – az űrlap kitöltésével. A megadott emailcímen jelentkezünk a részletekkel.

Megkapod a felnőttképzési szerződést, tanulói tájékoztatót, vállalási feltételeket. Információt hogyan tudsz utalni és mennyit szükséges. Ha E-learning formában szeretnéd a képzést, akkor az utalás beérkezése után a hiánytalan adatokkal elkészítjük a regisztrációdat. Ha tantermi tanfolyamot szeretnél, akkor egyeztetünk a következő tantermi tanfolyamról.

Részletes információkkal szolgálunk mindkét esetben 🙂

Utána jöhet a tanulás – és hidd el hipp-hopp itt a vizsga!

KRESZ vizsga után a rutin órákat nagy gyakorisággal szervezzük. Utána a vizsgát is igyekszünk a legrugalmasabban megoldani. Az első szintfelmérő gyakorlati foglalkozás után egyeztetünk a vizsga időpontjáról. A menterend az előzetes tájékoztatóban benne lesz 🙂

A forgalmi oktatásban egyszerre két motoros vehet részt – itt összeszervezzük a megszokott párokat és azonos kategóriákat lehetőség szerint, és szintén nagy gyakorisággal szervezzük az órákat. Alkalmanként két gyakorlati óra (2*50 perc).

Ezen az oldalon azonnal bejelentkezhetsz hozzánk:

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

Skót felföld a motorostura.hu szervezésében.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]